Olga en Henry

DSC_8963

Olga en Henry van Rooy zijn inmiddels meer dan 27 jaar het gezicht van de Bonte Hond. Zeer bevlogen en betrokken ondernemers die iedere dag hun uiterste best doen om een prachtig, gastvrij product neer te zetten.

In 1988 is dat avontuur begonnen wanneer  Henry een klein wijnwinkeltje over en start een restaurant start met 4 tafeltjes en 16 stoelen.  Met recht een huiskamerrestaurant!

In 1998 komt  Olga er bij en het bedrijf breidt uit. Het pand van de buurman wordt er bij getrokken en inmiddels kunnen 80 mensen een plaatsje vinden om te eten.

Henry; “Een groot pluspunt van ons bedrijf is het grote terras. Op een mooie zomerse dag kun je de hele dag lekker buiten zitten. De binnenstad van Doesburg is prachtig en nodigt uit tot rustig zitten en genieten van een lekker drankje en hapje. Verder zijn de activiteiten in de loop van de jaren flink uitgebreid met onder andere buffetten, het verzorgen van feestjes, cateren en koken op locatie.

We hebben in de loop van de jaren veel trends voorbij zien komen.  In de vorige eeuw waren zalm en garnalen nog heel speciaal. Denk maar eens aan de garnalencocktail. Nu schuiven we op naar steeds meer groente en biologisch vlees.”

De Bonte Hond is verder een erkend leerbedrijf en we vinden het ook heel erg leuk om jonge mensen op te leiden voor ons prachtige vak.