Over ons

SebastiaanBoersma-03512Eet- en drinkgelegenheid De Bonte Hond is gelegen aan het mooiste pleintje van de Doesburgse binnenstad. Denk daarbij : een rustig straatje, eeuwenoude huizen, een grote plataan, uitzicht op de enorme Martinitoren en het oudste stadhuis van Nederland, gezellige terrassen…
Kortom een plek waar u heerlijk kunt genieten.

De Bonte Hond is al meer dan 25 jaar een begrip in Doesburg en omstreken.  Hier wordt met liefde gekookt en dat proeft u.

Onze kaart is gevarieerd en uitgebreid. We hebben een ruime keuze aan vlees-, vis en vegetarische gerechten. Uiteraard ontbreekt de Doesburgse Mosterdsoep niet, die al vele malen in de prijzen is gevallen als de lekkerste van Doesburg!

Regionale producten

Al onze ingrediënten worden dagelijks vers geleverd, veelal door ambachtelijke bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat onze gerechten puur en eerlijk zijn, dus ijs van de ijsboerderij, scharreleitjes van de boer,  mosterd van de Doesburgse Mosterdfabriek en koffie van de enige Doesburgse koffiebranderij Meipoort.

Onze ambiance straalt rust en gezelligheid uit; houten tafels en stoelen uit grootmoeders tijd, brocante en een mooie verzameling Doesburgse prenten aan de muur maken het een gezellige mix van toen en nu.

Ons terras is de hele zomer geopend vanaf 10 uur zodat u bij ons van een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie kunt genieten. ’s Avonds is het bij mooi weer mogelijk om buiten te dineren.