Nieuws

Spaar mee en scoor dubbel!

Restaurant De Bonte Hond en Sportclub Doesburg gaan samen een nieuwe manier van sponsoring vorm te geven.

Olga van Rooij:  “ Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”.

Medio februari krijgen alle leden  van de vereniging een strippenkaart. Bij ieder bezoek aan de Bonte Hond krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden.  Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag   € 5,00 per volle kaart !!!

De sponsorcommissie is erg blij met dit soort leuke initiatieven: “Vaak zijn wij zoekende naar wat we terug kunnen doen voor een sponsor maar in dit geval kwam de  Bonte Hond zelf met dit voorstel en daar gaan wij graag in mee.

 

Mochten er meer verenigingen interesse hebben in deze actie dan kunnen ze contact met ons opnemen.

 

Trotse partner van Boerenbed!

Wij zijn trotse partner van boerenbed.nl. Heeft u altijd al een keer op een boerderij willen overnachten? Dat kan via www.boerenbed.nl en als u dan ook lekker wilt eten in de buurt? Kom dan gezellig bij de Bonte Hond eten!

Tapas

Nu ook bij de Bonte Hond: een uitgebreide Tapas kaart. Kom samen met je vrienden, familie of je partner genieten van heerlijke kleine hapjes.

Concertmenu

Ga je naar een concert in de Gasthuiskerk of naar Podium Acanthus? Kom dan vooraf lekker eten bij de Bonte Hond. Wij serveren een 2 gangen concertmenu inclusief koffie of thee voor € 25 p.p.

Reserveren is gewenst en het is fijn als je 2 uur van te voren bij ons bent. Dan kun je rustig van het eten genieten.

Actie met Albert Heijn

Albert Heijn en Iens organiseren een restaurantspaaractie en daar doen wij aan mee!

Bij een volle spaarkaart ontvang je  een 2e 3-gangen menu gratis!

Deze actie geldt alleen wanneer je een online reservering via www.restaurantspaaractie.nl gemaakt hebt. Vergeet bij je etentje niet je volle spaarkaart mee te brengen.